Lediga Tjänster

Servicesnickare

NaijTeknik är ett företag jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner m.m. Företaget omsätter idag ca 45 miljoner men är i ett mycket expansivt skede och kommer fortsätta växa i snabb takt.

Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 260 miljoner. Koncernen har ca 85 anställda och består av 4 systerbolag. NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och NaijFast.

NaijTeknik erbjuder dig en spännande arbetsplats som drivs av framåtanda och viljan att växa och förbättra. Genom erfarenhet, kompetens, nyfikenhet och ett stort driv hjälper NaijTeknik sina kunder att få det de önskar. Vårt huvudkontor finns i Halmstad.

Vi söker Servicesnickare till våra projekt runt om i Sverige. Du blir en i ett gäng på ca 15 personer som kommer vara med och utveckla bolaget. I rollen ingår diverse snickeriarbete men också en del betongjobb. Ditt arbete planeras i samråd med våra projektledare och betongarbetare ute på våra arbetsplatser. Ett visst administrativt arbete ingår.

I tjänsten ingår ca 60-80 övernattningar.

Vem är du?

Du som söker har en bred och gedigen erfarenhet inom hantverksyrket med såväl snickeri som betongjobb. Du har dokumenterat yrkesutbildning och tidigare erfarenhet av variationsrika arbetsuppgifter kopplade till ditt yrke.  Du är strukturerad och duktig på att planera din vecka så resandet och tidsåtgången blir så effektiv som möjligt.

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du har ett prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt med en affärsmässig förståelse. Hos oss är det högt tempo med många spännande projekt igång samtidigt.

Du har ordningssinne och stor känsla för kvalité. Du ska ha lätt för att samarbeta i grupp och du är van att ta eget ansvar för din arbetsuppgift.

Du har B-körkort. BAS-U utbildning är meriterande

Vill du veta mer om tjänsten ring Projektledare Jon Selander, tel. 070-920 00 81 eller Andreas Hedström, tel. 070-293 33 92

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan till oss senast 2020-09-04

Vi vill ha din ansökan via mail till HR-chef Britt Stenberg, britt@naijbygg.se, tel. 070-345 46 18

Projektledare

Betongarbetare