Lediga Tjänster

Projektledare

Som projektledare blir du en nyckelperson hos NaijTeknik, du driver våra projekt och säkerställer utförande och slutförande. Du sköter kommunikation och planering tillsammans med kund. I dina arbetsuppgifter ingår kalkylering, planering och ledning av projekt, inköp av material och produkter samt ansvar för ekonomi och uppföljning. En viktig del är att bidra till att utveckla processer och arbetssätt inom företaget samt att säkerställa dokumentation kring företagets projekt.

Betongarbetare

Vi söker betongarbetare för tillverkning och montering av ställverk och VA byggnader runt om i Sverige. Du blir en i ett gäng på ca 16 personer som kommer vara med och utveckla bolaget. I ditt arbete ingår formning, armering, gjutning och montering av ställverk. Visst snickeri ingår också. Du kommer ha ca 150 resdagar om året, dock inte alla med övernattning.

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av betongarbete och kan läsa ritningar. Du är driven och praktisk lagd. Grundläggande kunskaper i engelska är meriterande. Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du har ett prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt med en affärsmässig förståelse. Hos oss är det högt tempo med många spännande projekt igång samtidigt. Du har ordningssinne och stor känsla för kvalité. Du ska ha lätt för att samarbeta i grupp och du är van att ta eget ansvar för din arbetsuppgift.

Vill du veta mer om tjänsten ring Projektledare Jon Selander, tel. 070-920 00 81 eller Andreas Hedström, tel. 070-293 33 92

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan till oss senast 2020-05-29

Vi vill ha din ansökan via mail till HR-chef Britt Stenberg, britt@naijbygg.se, tel. 070-345 46 18